Sponsor worden?

Als bedrijf is het mogelijk om te adverteren bij InTenS. Dit kan via de website, via het verenigingsblad (de m’ntaal) dat twee keer per jaar uitkomt en via sociale media. Via deze media bereikt InTenS naast haar leden en groot aantal alumni ook professoren, docenten en ander universiteitspersoneel.

Een andere mogelijkheid voor een sponsorsamenwerking met InTenS is een bedrijfsbezoek. Wij komen graag eens bij uw bedrijf op bezoek. Er zijn altijd wel leden op zoek naar een stageplaats of een arbeidsperspectief voor later.

InTenS mag dan niet de grootste studievereniging zijn, maar met ruim 30 activiteiten per jaar is het wel een zeer actieve vereniging met een groot aantal actieve leden. Voorbeelden van activiteiten die wij organiseren zijn: (lunch)lezingen, bedrijfsbezoeken, een filmavond en een studiereis. Naast al deze studiegerelateerde activiteiten zijn we zeker niet vies van een beetje gezelligheid; zo hebben we een maandelijkse borrel en organiseren we regelmatig een kroegentocht.

InTenS organiseert ook vaak activiteiten met andere studieverenigingen zoals een gala met verenigingen van bètastudies of een carnavalsfeest met verenigingen van de letterenfaculteit. We zijn ieder jaar ook actief betrokken bij de intro en de Ragweek, de goededoelenweek van de RU.

Bent u geïnteresseerd in een sponsorrelatie met InTenS, of hebt u vragen, dan kunt u contact opnemen met de penningmeester via sponcie.intens@gmail.com.