Til Death Do Us Party

Halloween is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar bij InTenS hebben we het afgelopen dinsdag nog eens goed kunnen vieren met de Til Death Do Us Party. De enige opdracht voorafgaand aan deze party: kom verkleed in een look die matcht met de eerste letter van je naam. Dit leidde natuurlijk tot een heel aantal creatieve en griezelige outfits. Bij binnenkomst nam iedereen ook gelijk deel aan de InTenSe kostuumwedstrijd. Op de derde plek eindigde hierin Cinderella, op de tweede, gedeelde, plek Joker en Reisleidster en de eerste plek werd bemachtigd door Jezus. Als je hier nou benieuwd naar bent kun je foto’s van deze avond ook bekijken bij de foto’s onder het kopje “Leden”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *