Actieve Leden Activiteit

Afgelopen vrijdag hebben de actieve leden van InTenS de zomervakantie goed af kunnen sluiten met de ALA. We verzamelden hiervoor op het station en werden van daaruit op pad gestuurd met een goodiebag (inclusief ALA drankje), een paarse dobbelsteen en een kaart met treinstations (variërend van onder andere Maastricht tot Almelo). Steeds moest er gedobbeld worden om te bepalen naar welk station je ging. Ondertussen waren er ook opdrachten die uitgevoerd konden worden om punten te scoren voor je team. Zo hebben we bijvoorbeeld Bossche bollen kunnen eten in Den Bosch en selfies gemaakt op de NS toiletten. Na een spannende strijd tussen team Het ALA Kinderfeestje en team InTenSe Kaasstengel wisten de leden van team Kinderfeestje uiteindelijk de winst te behalen. Ze zijn nu allemaal een prachtige medaille, welke tegelijkertijd ook een bieropener is, rijker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *