Online Weerwolven

Als je denkt dat wij InTenSievelingen lekker hebben uitgerust in kerstvakantie heb je het flink mis. In de vakantie hebben de burgers van Wuggerdam zich voor de tweede keer verzameld om de wolven plaag in te dammen, ditmaal niet door middel van een brandstapel, maar met een heuze guillotine om letterlijk de koppen te laten rollen. Het was een brute strijd vol ongefundeerde beschuldigingen, verlies van onschuldige burgers, dolken in de rug bij medebestuursleden en hartkloppingen bij zowel de levenden in Wuggerdam als de doden in de hemelpoort, maar de burgers hebben kunnen zegevieren. Wie had ooit gedacht dat de wilde nachtjes van de slet, die ook nog een burgemeester was(wel echt een wild leven voor een slet), daarvoor zouden kunnen zorgen?

Voor nu moet Wuggerdam weer groeien, wat met de slet wellicht niet de moeilijkste opgave zal zijn. We zullen zien of er in het vervolg nog een uitdaging te wachten staat voor Wuggerdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *