April Diner-Rouler

Op woensdag 12 april was het weer zover: de AcCie organiseerde weer een Diner-Rouler! Zoals gewoonlijk konden eet- en kookgroepen zich van tevoren aanmelden, en uiteindelijk werd het schema bekend. Er werden weer verscheidene heerlijke gerechten op tafel getoverd, en er werd ook een hoop gefietst door Nijmegen heen om die gerechtjes op te eten! Van heerlijk diverse wereldgerechten tot lekkere frietjes, het was een feest. Het was wel een dag van flink hard werken voor de meeste koks, en de eters moesten af en toe ook door een nare plensbui heen fietsen, maar dat mag de pret niet drukken! Het was een erg geslaagde en gezellige avond, en hopelijk doen we het snel nog een keer! Chapeau naar de deelnemers en de AcCie!

– De WebCie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *