Bedrijfsbezoek Donders Instituut

Afgelopen vrijdag zijn we in alle vroegte ons bed uitgekomen om op bedrijfsbezoek te gaan bij het Donders Instituut. Dit was het zeker waard, want dit was erg leuk en leerzaam! Nadat we onze jassen in de garderobe hadden gehangen, kregen we eerst een inleidend praatje. Vervolgens kregen we een rondleiding door de verschillende labs. Zo hebben we meer geleerd over MEG, MRI en TMS. Het was erg leuk om een keer langs te gaan op de plek waar onderzoeken gebeuren die wij ook bespreken in colleges. De mensen van het Donders Instituut vertelden enthousiast en wij konden al onze vragen stellen. Achteraf hebben sommigen zelfs nog even in de speeltuin gespeeld en daarna zijn we met een aantal nog naar het Prutswerk museum gegaan, wat ook zeker de moeite waard was! Al met al een gezellige, leerzame dag 🙂