Huidig bestuur

Het bestuur is het kloppende hart van InTenS. Ze zijn de spin in het web, de grote rots in de branding, ons lichtpuntje in de duisternis. Dit jaar bestaat het bestuur uit:

Laura Ermers (Voorzitter)
Elsa Opheij (Secretaris)
Jorrit Visser (Penningmeester)
Maartje van de Beek (Commissaris Externe Betrekkingen)

Het bestuur stelt zich voor:

 

 

Laura Ermers, Voorzitter

Hee allemaal!

Mijn naam is Laura Ermers en ik zal aankomend jaar de voorzitter zijn van de mooiste studievereniging van Nijmegen: InTenS natuurlijk. Ik ben in Nijmegen verzeild geraakt doordat ik hier in de buurt (Millingen aan de Rijn, praktisch gezien Duitsland) ben opgegroeid en altijd in Nijmegen op de middelbare school heb gezeten. Deze prachtige stad wilde ik niet verlaten en ik vind het inmiddels zelfs zó leuk dat ik er mijn eigen plekje heb :).

Naast proberen mijn studentenleven een beetje in het gareel te houden maak ik ook heel fanatiek muziek. Mijn muzieksmaak is net zo divers als de bierkaart van onze stamkroeg Van Ouds, het gaat namelijk echt alle kanten op. In orkesten speel ik echt klassieke werken maar in bandjes ben ik niet vies van (hard)rock, maar ook baby shark behoort tot mijn repertoire. Hiernaast ben ik nog wel eens geneigd om een beetje krachttraining te doen in de sportschool en ambieer ik nog altijd te gaan rugbyen (ooit).

Ik ben vanaf moment één erg betrokken geweest bij InTenS, vooral als fanatiek borrelbezoeker maar ook als PubCielid en als intromentor. Hier heb ik mijn enthousiasme voor de vereniging ontwikkeld en ik hoop dat mijn passie dan ook door zal schemeren in mijn bestuursjaar! Ik heb er in ieder geval vertrouwen in dat ik er met mijn allerliefste bestuursgenootjes een fantastisch jaar van ga maken!

De voorzitter is te bereiken op: voorzitter.intens@gmail.com

 

Elsa Opheij, Secretaris

Haa allemaal!

Mijn naam is Elsa Opheij, ik ben 19 jaar en ik kom uit Venlo. Dit jaar heb ik de eer om secretaris van InTenS te zijn! Naast het besturen probeer ik het komende jaar ook mijn tweede jaar van Taalwetenschap zo goed mogelijk af te ronden. Als ik niet in mijn kamer ben is de kans groot dat je me bij mijn derde thuis (op de bestuurskamer van InTenS) kunt vinden, hoewel ik zo nu en dan een uitstapje maak naar de 8e verdieping voor chocomel(sa) of de 20e voor het mooie groene uitzicht over Nijmegen. Tussen al die bomen ligt ook ergens mijn kamer, op minder dan vijf minuten fietsen van de uni, dus ondanks mijn ietwat verstoorde slaapritme ben ik gek genoeg toch bijna nooit te laat voor de colleges.

Het leukste in mijn kamer is de non-stop draaiende platenspeler of mijn gitaar, al wordt deze de laatste tijd wel een beetje verwaarloosd. Wat ook verwaarloosd wordt sinds ik niet meer hockey is mijn conditie, al volg ik wel geregeld een cursus bij het sportcentrum! Daarnaast vind ik het heel leuk om de hele avond spelletjes te spelen, InTenS paarse hartjes te haken – veel meer kan ik ook nog niet, maar er zit vooruitgang in! – en speel ik dwarsfluit bij de harmonie in Venlo. Ik ga ook elk weekend terug, waar ik na een week afkicken dan eindelijk weer kruumelvlaais kan praten (nee grapje ik zeg gewoon vrolijk de hele week door “haije” tegen iedereen).

Hoewel ik het komende jaar veel mails zal sturen, vind ik het ook heel leuk om gewoon even te kletsen over hoe je week was, wat je favoriete gebak is (gek genoeg geen kruimelvlaai) of welk liedje of spelletje je hebt ontdekt! Ik heb echt ontzettend veel zin in mijn bestuursjaar, en al helemaal omdat ik dit met de leuke mensen bij onze studievereniging mag doen! Ik ga er met mijn bestuursgenootjes en alle lieve leden van InTenS een geweldig jaar van maken❤

De secretaris is te bereiken op: intens@student.ru.nl

 

Jorrit Visser, Penningmeester

Hallo allemaal,

Ik ben Jorrit, ik ben de Penningmeester en ExcuusFries van het 17e bestuur. Ik ben 23 en zit (zoals het hele bestuur) in mijn tweede jaar van Taalwetenschap. Ik had ooit nog wel eens hobby’s, maar nu heb ik LingLab. In de tijd die ik overhoud buiten bonnetjes controleren en vruchteloos aanfrutten in R zit ik nog wel eens op een racefiets (ja, ik ben zó oud) of ben ik aan het hardlopen. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar (ook al zijn we alweer op een kwart) met dit fantastische bestuur en hoop jullie allemaal goed van dienst te kunnen zijn.

De penningmeester is te bereiken op: penningmeester.intens@gmail.com

 

Maartje van de Beek, Commissaris Externe Betrekkingen

Hoi allemaal!

Ik ben Maartje van de Beek, 21 jaar en dit jaar jullie Commissaris Externe Betrekkingen. Als je me wel eens hebt horen praten heb je waarschijnlijk kunnen horen dat ik uit de fantastische provincie Noord-Brabant kom. Inmiddels was ik het treinen nogal zat en woon ik nu, samen met mijn vele planten, op kamers in Nijmegen.

Ik zit nu in het tweede jaar van mijn bachelor en wanneer ik niet hard aan het studeren ben, ben ik waarschijnlijk Netflix series aan het bingen (ik weet dat dat heel cliché is maar het is wel waar) en ga ik graag kringlopen af. Daarnaast houd ik heel erg van kunst en ga ik graag naar musea. Ook zorg ik goed voor mijn eerder genoemde plantenbaby’s.

Ik heb heel veel zin in het komende jaar. Als je een vraag hebt of gewoon gezellig wilt kletsen met een kopje koffie of thee, laat het me weten! 🙂

De commissaris externe betrekkingen is te bereiken op: betrekkingen.intens@gmail.com