Het bestuur

Het bestuur is het kloppende hart van InTenS. Ze zijn de spin in het web, de grote rots in de branding, ons lichtpuntje in de duisternis. Dit jaar bestaat het bestuur uit:

Pim Klaassen (Voorzitter)
Stella Punselie (Secretaris)
Lina van Otterdijk (Penningmeester)
Marlon Wijnen (Commissaris Externe Betrekkingen)

Het bestuur stelt zich voor:

Pim Klaassen, Voorzitter

Hoi allemaal! 

Ik ben Pim Klaassen, inmiddels 22 jaar oud en aankomend jaar ben ik de voorzitter van onze prachtige studievereniging! Zoals je waarschijnlijk ook aan mijn accent kunt horen kom ik uit Noord-Brabant, om precies te zijn uit Helmond. Mijn liefde voor Helmond is groot, maar ondanks die grote liefde woon ik inmiddels alweer anderhalf jaar op kamers in Ubbergen, een dorpje net buiten Nijmegen.

Naast het zijn van een van de ijverigste studenten die de Radboud Universiteit ooit gezien heeft, het omvormen van de UB tot mijn tweede huis en het fanatiek bijwonen van alle colleges heb ik ook nog andere hobby’s, zoals sporten. Of nou ja sporten, ik vind het vooral leuk om lekker lui op de bank naar sport te kijken, met name naar voetbal en American football. Toch neem ik me al zeker drie jaar voor om meer te gaan sporten, en zo ben ik erachter gekomen dat ik het toch erg leuk vind om te squashen. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om flink wat concerten te bezoeken (al is mijn bankrekening daar minder blij mee) en om thuis zelf een poging te doen tot muziek maken op de gitaar.

Inmiddels zit ik mijn derde bachelorjaar en voordat ik begon aan mijn bestuursjaar ben ik binnen InTenS al actief geweest bij de activiteiten-, intro- en lustrumcommissie. Dat vond ik al ontzettend leuk om te doen, en ondanks mijn drukke studiejaar heb ik besloten om er dit jaar een nog drukker jaar van te maken door bestuur te gaan doen. Ik heb ontzettend veel zin in het aankomende jaar, en ik ga ervan uit dat dat met mijn supergezellige medebestuursgenootjes helemaal goed gaat komen!

De voorzitter is te bereiken op: voorzitter.intens@gmail.com

 

Stella Punselie, Secretaris

Hoi, leuk dat je dit leest! Mijn naam is Stella Punselie en met mijn (nu nog) 19 jaar ben ik de jongste van dit bestuur. Dit jaar mag ik de functie van secretaris vervullen, wat waarschijnlijk betekent dat ik aan het einde van dit bestuursjaar sneller kan typen dan ooit tevoren.

Ik kom uit het wondermooie Den Haag, waar ik ook altijd heb gewoond tot ik mezelf een upgrade besloot te geven van puur Hagenees naar ook een beetje Nijmegenaar, want wat is Nijmegen toch een fijne stad om te studeren en te wonen!

Naast alle gezellige dingen die de meeste mensen graag in hun vrije tijd doen, vind ik het ook leuk om te tennissen (wat ik echt weer een keer moet gaan doen), volg ik af en toe eens een groepslesje bij het sportcentrum en probeer ik mezelf ukulele te leren spelen. Ook word ik echt blij van het leren van vreemde talen en reislustig als ik ben, zou ik bij al die talen ook meteen wel de cultuur willen ervaren. (Over vreemde talen gesproken: als enige niet-Brabander in dit bestuur voel ik me toch wel enigszins in de minderheid. Ik ben dan ook best benieuwd hoeveel Brabants ik aan het eind van dit jaar van mijn lieve bestuursgenootjes heb overgenomen!)

Mocht je iets kwijt willen over wat dan ook, of gewoonweg even willen kletsen, dan kun je me natuurlijk altijd aanspreken of mailen. Ik heb enorm veel zin om er met iedereen van InTenS een heel mooi jaar van te gaan maken!

De secretaris is te bereiken op: intens@student.ru.nl

 

Lina van Otterdijk, Penningmeester

Hee allemaal! 

Ik ben Lina van Otterdijk, 21 jaar en dit jaar jullie penningmeester. Ik kom uit het mooie dorp Asten en woon nu in het nog mooiere Nijmegen, op zo’n 9 knusse vierkante meters. Wie mij verder kent, weet dat ik geen enkele allergie heb, nooit per ongeluk foute uitspraken doe en al helemaal niet onhandig kan zijn af en toe… 

Dit jaar ga ik goed van start met de minor Gebarentaal, waar ik nu al heel enthousiast over ben. Wanneer ik niet hard aan het studeren ben, ben ik waarschijnlijk wel ergens in de stad te vinden, op een terrasje of in de winkels. Hiernaast vind ik het heerlijk om lekker niets te doen en te netflixen, ben ik erg creatief en houd ik ontzettend van tekenen. Bovendien ga ik graag naar concerten en geniet ik ’s zomers vaak van een festivalletje of twee. Op het moment ga ik niet erg op tijd naar bed, want ik geniet volop van het leuke studentenleven en houd ervan om lekker te dansen in de kroeg. Voor zover dat gaat haha, want ik ben momenteel ook nog druk met revalideren (ik ben dus echt wel goed in fietsen…). 

Afgelopen jaren heb ik InTenS genoten van de studievereniging en ik heb dan ook ontzettend veel zin in mijn bestuursjaar. Vooral met mijn lieve bestuursgenootjes weet ik zeker dat het een topjaar zal worden!

Dikke knuffels!

De penningmeester is te bereiken op: penningmeester.intens@gmail.com

 

Marlon Wijnen, Commissaris Externe Betrekkingen

Hoi! Ik ben Marlon, 20 jaar en dit jaar zal ik de functie van commissaris externe betrekkingen vervullen. Ik kom uit het prachtige Oss, maar wees gerust, mijn mes gaat niet mee naar Nijmegen. Ik reis dagelijks met veel liefde en plezier op en neer met de trein, met of zonder vertraging, want ik woon nog gezellig thuis in mijn geboortestadje.

Buiten het voorbeeldig studeren op de Radboud Universiteit probeer ik sportief te zijn. Met nadruk op probeer, want dit lukt me niet altijd. Na 12 jaar voetbal heb ik een paar maandjes geleden besloten dat ik niet meer elke zondagochtend met gevoelstemperatuur -10 in een kort broekje op het voetbalveld wil staan, maar toch mis ik het wel een beetje. Vandaar dat ik dit grote gemis probeer te vervangen door andere sporten. Zo ben ik bijna wekelijks op de squash- of tennisbaan te vinden en probeer ik zo af en toe mee te doen met een ticketuur bij het sportcentrum. Naast sport houd ik ook van netflixen, en hier kan ik dan ook flink wat tijd aan besteden. Buiten mijn eigen hobby’s houd ik er ook enorm van om als trotse tante tijd door te brengen met mijn twee lieve neefjes en ben ik stiekem nog vaak in de speeltuin te vinden.

Ik heb het afgelopen jaar al kennis mogen maken met deze InTenS leuke vereniging en ik hoop dat het dit jaar nóg veel leuker wordt. Ik heb erg veel zin in mijn bestuursjaar en ik weet zeker dat het met mijn lieve bestuursgenootjes een topjaar gaat worden!

De commissaris externe betrekkingen is te bereiken op: betrekkingen.intens@gmail.com

Geef een reactie