Introreünie

Maandag 11 november was het dan, zo’n twee maanden na de introductie, tijd voor de introreünie. We gingen met de introlopers, intro-ouders en een deel van de IntroCie eten bij Van Buren. Toen iedereen uiteindelijk aan tafel zat en voorzien was van veelal non-alcoholische drankjes (want wij zijn een stel brave kindjes), was het tijd om te beslissen wat we gingen eten. Omdat allebei de tafels dachten dat de andere tafel voor het uitgebreide driegangenmenu zou gaan, koos uiteindelijk iedereen toch maar daarvoor. Toen het eten eenmaal arriveerde, konden we wel merken wie de echte ouders van de groep waren, want terwijl de een al stiekem een frietje naar binnen werkte, wachtte de ander nog netjes tot iedereen eten had. Al met al hebben we InTenS genoten van ons eten en was het een gezellige avond.

Geef een reactie