Het bestuur

Het bestuur is het kloppende hart van InTenS. Ze zijn de spin in het web, de grote rots in de branding, ons lichtpuntje in de duisternis. Dit jaar bestaat het bestuur uit:

Sam Theunissen (Voorzitter)
Thomas Mijnders (Secretaris)
Simon Claassen (Penningmeester)
Marlou Gradussen (Commissaris Algemene Betrekkingen)

 

Het bestuur stelt zich voor:
Sam Theunissen, Voorzitter

Hoihoi! Ik ben Sam Theunissen, 18 jaar oud en een ware hummusliefhebber. Ik ben geboren in Duitsland, maar heb ook een aantal jaar in het beruchte Helmond gewoond. Wie mij goed kent, weet dan ook dat ik altijd een kogelvrij vest onder mijn kleding draag. Gelukkig woon ik nu al een jaar in het prachtige Nijmegen en heb ik het daar ontzettend naar mijn zin, mede dankzij de leuke studie en studiegenootjes.

Wat ik nog meer leuk vind naast strijden in de UB en actief meedoen aan colleges? Ik houd enorm veel van fotografie, vind schrijven ook heel leuk en bezoek graag concerten – voornamelijk indiepop en (indie)rock, hoewel Kinderen voor Kinderen ook regelmatig door mijn kamer galmt. Thuisthuis word ik elk weekend opgewacht door Pip, de leukste hond ter wereld, maar in mijn studentenhok hier hoef ik zeker niet alleen te zijn: ik heb ook een hamster, Stalin.

Ik denk dat InTenS het afgelopen jaar een grote bijdrage heeft geleverd aan mijn liefde voor Taalwetenschap en Nijmegen, dus een bestuursjaar leek mij de perfecte oplossing om komend jaar niet stil te hoeven zitten – daar ben ik namelijk niet zo goed in. Ik heb er ontzettend veel zin in om er samen met mijn lieve bestuursgenootjes een fantastisch jaar van te gaan maken!

 

Thomas Mijnders, Secretaris

Hoi liebe Leute,
Ik ben Thomas Mijnders, 19 jaar en ik ben dit collegejaar jullie secretaris. Ik ben geboren en getogen in het wereldberoemde Amersfoort wat natuurlijk bekend staat om, eeeh, laat maar. Naast natuurlijk heel erg goed opletten bij colleges en altijd mijn huiswerk maken mag ik graag speciaalbiertjes drinken en genieten van de prachtige natuur van het rijk van Nijmegen. Voorts mag ik ook graag nietsdoen, concerten bezoeken van allerlei soorten muziek en een beetje rondreizen, rondrijden en algeheel baliekluiven. Ook ben ik nog lid van de activiteitencommissie en dus nog extra verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen InTenS.

De gezellige sfeer en de actieve ledenbasis van InTenS zijn voor mij een grote reden geweest om bestuurslid te worden, en ik hoop dat ik kan bijdragen hieraan. Ik kijk in ieder geval uit naar een gezellig en actief bestuursjaar en ik ben ervan overtuigd dat dat samen met Sam, Marlou en Simon gaat lukken!

De secretaris is te bereiken op: intens@student.ru.nl

 


Simon Claassen, Penningmeester

Hoi allemaal! Ik ben Simon Claassen, ik ben 19 jaar oud en ik zal dit jaar jullie penningmeester zijn. Ik ben oorspronkelijk geboren in het mooie Nijmegen, maar het grootste deel van mijn jeugd heb ik doorgebracht in Malden, een dorp helemaal onderin Gelderland. Verder houd ik ontzettend veel van reizen en ben ik erg muzikaal. Ook ben ik een fanatiek hardloper en hoop ik over een halfjaartje mijn eerste marathon te lopen. Daarnaast ben ik ook een groot feestbeest dat het liefst nachtenlang achter elkaar zou raven. Je kunt me dan ook vaak vinden in de stad of op drum-‘n’-bassfeestjes. Gelukkig ben ik ’s ochtends ook gewoon weer een vent en sta ik netjes (soort van) op tijd op.

Ook mijn taalwetenschappelijke carrière is volop in gang. Ik ben in mei voor mijn scriptie een maand naar Peru geweest om inheemse talen in het Amazonegebied te onderzoeken. Verder ben ik afgelopen jaar en dit jaar bezig met mijn eigen Honoursproject. Ook ga ik op het moment een paar keer in de week naar Leiden om daar vakken te volgen en loop ik stage op het Max Planck Instituut. Naast al deze bezigheden zal ik dit jaar ook nog een bestuursjaar gaan doen, en met mijn supertoffe bestuursgenootjes kan dit alleen maar een heel leuk jaar worden!

De penningmeester is te bereiken op: penningmeester.intens@gmail.com


Marlou Gradussen, Commissaris Algemene Betrekkingen
 

Hoi! Ik ben Marlou Gradussen en met mijn 20 jaar ben ik de oudste in ons bestuur. Ik ben geboren en getogen in het oh zo mooie Bemmely Hills van Lingewaard. Nu heb ik al twee jaar Taalwetenschap met veel lof en plezier doorgebracht en met het bestuur erbij zal het derde jaar nog veel InTenSer worden! Ik had dit allemaal liever in gebarentaal gezegd, want hier ben ik momenteel het meeste mee bezig binnen Taalwetenschap, maar dat gaat helaas niet zo makkelijk in geschreven taal. Naast al dat harde werken in de bestuurskamer en in de UB besteed ik mijn vrije uurtjes onder andere aan het hockeyen in Bemmel. Daarnaast besteed ik ook mijn tijd aan het maken van muziek, ik speel onder andere piano, cornet en gitaar. Zo zingen mijn bestuursgenoten en ik elkaar ‘s avonds dan ook vaak wakker onder begeleiding van mijn ukulele als we ons écht moeten gaan klaarmaken voor een cobo. Verder zullen mensen me ‘s nachts in de stad vooral herkennen als die blije vogel zodra Africa van Toto wordt gedraaid.

Ook houd ik enorm veel van dieren, alleen van ganzen word ik nogal panisch. Wel krijg je me gegarandeerd aan het lachen met plaatjes of filmpjes van alpaca’s en boomgeiten (google het want ze bestaan, het is geweldig). 
Ik ben nogal een bezige bij, dus ik heb dan ook enorm veel zin in ons bestuursjaar. Ik ben er zeker van dat dat met mijn (te) gekke bestuursgenoten zeker gaat lukken!
Dikke knuffel van Marlou

De commissaris algemene betrekkingen is te bereiken op: betrekkingen.intens@gmail.com

Geef een reactie